Вітання з нагоди свята

Шановні члени споживчих товариств, працівники і ветерани споживчої кооперації області і всієї України!

Правління Спілки споживчих товариств області та обком профспілки працівників споживчої кооперації щиро вітають вас із Днем Незалежності України.

Ця визначна подія і знаменна дата – 24 серпня 1991 року, ухвалення Акту проголошення незалежності України, золотою сторінкою увійшла в історію нашої молодої держави і започаткувала нову епоху в житті українського народу.

Роки незалежності стали для всіх громадян в цілому і для кооператорів зокрема, роками випробування на зрілість, терпіння, толерантність, громадянську позицію. Та притаманні українському народу мудрість, відданість, працьовитість і високий духовний потенціал були, є і будуть запорукою розвитку вітчизняної економіки та процвітання соборної, заможної, сильної і незалежної України.

То ж нехай знаменний для нас День Незалежності додає нам усім оптимізму, енергії, завзяття, наснаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Зичимо вам, вашим сім'ям і родинам доброго здоров'я, миру, злагоди, благополуччя, прихильної долі та успіхів у всіх добрих справах і починаннях.


С.М. Григор'єв,                                                                    А.М. Верховлюк,
голова правління Спілки                                     голова обкому профспілки
споживчих товариств області.                  працівників споживчої кооперації.