Вітання

Ольга Яківна Кучер після закінчення Житомирського кооперативного технікуму, а було це у 1973 році, одержала направлення на роботу у свій рідний район, у Ємільчинську райспоживспілку. Починала, як того і вимагав диплом, товарознавцем. Через п’ять років її перевели у Барашівське споживче товариство. За тридцять років роботи товарознавцем вона об'їздила не те ,що усі обласні центри України, а й міста і районні центри, забезпечуючи необхідним товаром пайовиків та всіх мешканців свого району і села.

Успішно справлялася зі своїми обов’язками і на посаді завторга.

Вийшовши на заслужений відпочинок, Ольга Яківна довго відпочивати не стала. Правління споживчого товариства запропонувало їй прийняти магазин "Будгосптовари". Погодилася. З того часу, а це вже близько десяти років, магазин є своєрідним інформаційним центром села, де люди збираються аби обмінятися новинами, втішити одне одного, набратися позитивних емоцій, яким у значній мірі сприяє добра, щира, милосердна його завідуюча.

І ось Ользі Яківні Кучер виповнюється 60 років. Правління Спілки споживчих товариств області та обком профспілки працівників споживчої кооперації заслужено оцінили багаторічну сумлінну працю та особистий внесок Ольги Яківни у розвиток споживчої кооперації області, нагородивши її Почесною грамотою.

А правління та профспілковий комітет Барашівського споживчого товариства щиросердечно вітає свою колегу із знаменною датою в особистому житті, бажаючи ще на багато років доброго здоров'я, родинного тепла, миру, злагоди, людської шани і поваги.

Літа, літа, летять невпинно,
За ними роздумів буття,
Вже й 60! – вік для людини,
Немов би підсумок життя.