Вітання

Віктор Мельничук після закінчення Житомирського кооперативного технікуму (нині коледж бізнесу і права), де одержав спеціальність товарознавця, розпочав свою трудову діяльність у Іванопільському радгоспробкоопі Чуднівського райспоживтовариства. Затим очолив госпрозрахунковий відособлений підрозділ “Червона рута” тієї ж кооперативної організації.

За цей час, без відриву від основної роботи закінчив Львівську комерційну академію — спеціальність “Економіка підприємства”, кваліфікація економіста.

У 2000 році кооператори району обрали Віктора Володимировича головою правління районного споживчого товариства, а після його реорганізації Мельничук очолив правління Чуднівської райспоживспілки.

Енергійний, завзятий, наполегливий у вирішенні поставлених задач, активний, цілеспрямований, вольовий і натхненний у пошуках нових шляхів поліпшення господарсько-фінансової діяльності колективу, що і забезпечує керівнику авторитет, шану та повагу у кооператорів не лише свого району, а й області в цілому.

І ось Віктору Володимировичу Мельничуку виповнюється 40 років. Позаду — роки навчання, збагачення свого професійного і життєвого досвіду, перші перемоги і невдачі... Попереду — підкорення нових вершин, подолання уготованих долею випробувань і тернів, як на життєвій так і на кооперативній стежині, нові пошуки і нові знахідки.

Правління Спілки споживчих товариств області вітаючи вас, Вікторе Володимировичу, із ювілеєм бажає передусім здоров'я і активного довголіття для успішного втілення усіх планів і задумів, для здійснення усіх мрій і бажань.

 Хай молодеча сила переповнює Вам груди,
Хай серце Ваше завжди добрим буде.