Вітання

Правління Спілки споживчих товариств області та профспілковий актив працівників споживчої кооперації вітають голову обкому профспілки Анатолія Михайловича Верховлюка із поважним, мудрим ювілеєм – 75-річчям від дня народження.

Чотири десятки із прожитих літ ювіляр присвятив праці у споживчій кооперації нашої області. Більшу половину з них – профспілковій діяльності.

За цей час Анатолій Михайлович багато зробив для соціального захисту спілчан і членів їхніх сімей, для налагодження діалогу з органами влади, місцевого самоврядування, роботодавцями регіону, для зміцнення обласної профспілки.

Досконале знання кооперативної справи, вимогливість і справедливість, щирість і людяність, толерантність, виваженість думок та врівноваженість у прийнятті рішень і вирішенні проблем – ось далеко неповний перелік тих рис, які забезпечили профспілковому лідеру авторитет і повагу як серед колег по роботі, так і серед усіх працівників споживчої кооперації.

Серед відзнак сумлінної і багаторічної праці Анатолія Михайловича – Знак Пошани Укоопспілки, Знак Федерації профспілок України «Профспілкова відзнака», численні Почесні грамоти Федерації профспілок України, правління Укоопспілки, облспоживспілки та ЦК профспілки споживчої кооперації.

Побажання ювілярові:
Хай мудрість літ не стане тягарем,
Хай у душі не вигаснуть зірниці,
Хай повняться до краю день у день
Добра і щастя золоті криниці.