Підприємство облспоживспілки «Житомирський кооперативний ринок» відкрив павільйон «Жива риба»

Цієї події з нетерпінням і цікавістю чекали всі: жителі обласного центру і навколишніх сіл, ті, хто хотів культурно, на рівні вимог дня продавати і ті, хто хотів відповідно купувати.

Рівно  за тиждень до Нового 2014 року, ця мить настала. У центрі підприємства облспоживспілки "Житомирський кооперативний ринок" з'явився красень-павільйон – "Жива риба". Назва говорить сама за себе.

Відкриття нового торговельного об’єкту перетворилося на справжнє свято із кольоровими кульками, виступами керівників, словами щирої подяки, теплих вітань, добрих побажань і, зрозуміло, із червоною стрічкою.

Перерізаючи її, перший заступник голови правління Спілки споживчих товариств області Василь Володимирович Баранівський, не приховуючи своєї радості і задоволення, сказав:

- Сьогоднішня подія ось такою червоною стрічкою ввійде в історію не лише трудового колективу ринку, а й споживчої кооперації області в цілому. На нашому підприємстві відкривається сучасний об’єкт торгівлі з усіма належними умовами праці для продавців і зручностями для покупців. Тепер ні ті, ні другі не будуть влітку пектися під сонцем, мокнути під дощем, а взимку – мерзнути на морозі. Встановлені кондиціонери забезпечуватимуть потрібну температуру повітря відповідно до пори року.

Відрізаючи на згадку про знаменну подію червону стрічку, директор ринку Василь Павлович Третяк зазначив:

- Приміщення павільйону оснащене теплом, прохолодою, каналізацією, а кожен ларьок має ванночки з проточною водою для риб, куточок покупця, електронні ваги, а у залі – контрольні. У будівництві павільйону фінансову допомогу надали нам самі підприємці, котрі за хвилину-другу займуть свої робочі місця. То ж у добрий путь вам, шановні, і багато вам багатих покупців!

Коли урочистості поволі перейшли у звичний торговельний процес, Василь Павлович додав:

Торговельна площа павільйону – 208 квадратних метрів, у ньому – 30 ларьків. Як бачите тут тепло, світло, затишно, навіть декоративний міні-фонтанчик облаштовано. Колектив доклав немало зусиль, проявив творчість, дизайнерський хист, аби всі були задоволені. Наскільки нам це вдалося – час покаже.

Фантазія щодо Новорічних подарунків і витрати на них у кожного свої, хтось витрачає на це кілька годин і сотень гривень аби сходити до магазину і щось незвичне купити, комусь потрібно більше часу, а менше грошей, аби приємно вразити дорогу людину витвором власних рук, душі і серця. Підприємство ж облспоживспілки "Житомирський кооперативний ринок" затратило півроку і більше півтора мільйона гривень на Новорічний подарунок сотням тисяч поліщуків. А щодо рибаків – то улов їм відтепер у "Живій рибі" забезпечено за будь-якої погоди і за будь-якої пори року.