Семінар-нарада виробників

Згідно розпорядження правління споживспілки, з метою поліпшення якості продукції, розширення її асортименту, нарощування обсягів виробництва, поглиблення знань щодо дотримання вимог законодавства України, стандартів, норм і правил безпечності продукції, відбувся семінар-нарада з фахівцями виробничих підприємств системи.

Підводячи підсумки роботи виробничої галузі за перший квартал 2014 року та акцентуючи увагу присутніх на стані виробництва продукції, напрямах його розвитку, начальник управління заготівельної, виробничої діяльності, інвестицій та охорони праці Андрій Білоус зокрема зазначив:

- За три місяці нинішнього року кооперативні виробничі підприємства поставили на споживчий ринок області продукції більше як на 3,5 мільйона гривень, що менше відповідного періоду минулого року і значно менше виробничих можливостей. Тож цей показник маємо списати на невдалий старт і, мобілізувавши усі зусилля, виробничий і людський потенціал та багаторічний досвід роботи, забезпечити галузі відповідний минулим рокам успішний фініш.

Заступник начальника управління Тетяна Кузнецова свій виступ присвятила питанням; «Додержання вимог Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».

Присутні на зібранні керівники виробничих підприємств та головні бухгалтери обмінялися думками з приводу поліпшення роботи галузі та одержали відповіді на проблемні питання, які потребують негайного вирішення.