Участь у благодійній акції



Всесвітній день дитини, який традиційно відзначається 20 листопада, спрямований на підтримку та розширення діяльності в інтересах дітей, забезпечення їхнього благополуччя в усьому світі.
У студентів Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права уже стало гарною і доброю традицією у цей день зустрічатися із пацієнтами онкологічного центру обласної дитячої лікарні.
Не став винятком і рік нинішній. Студенти та викладачі навчального закладу, взявши участь у благодійній акції на підтримку важкохворих дітей, за зібрані кошти придбали для них засоби особистої гігієни, посуд, канцелярське приладдя, іграшкові та ігрові набори тощо, на загальну суму близько трьох тисяч гривень.
Під час зустрічі з юними і ще зовсім малими пацієнтами лікарні майбутні юристи, студенти ініціативної групи П 9/11-41 на чолі з керівником Олегом Миколайовичем Дигaлом вручили їм подарунки, а заодно своїми оптимістичними розповідями про коледж налаштували на швидке одужання.
На знак подяки та на згадку про зустріч, онкохворі діти подарували студентам витвори своїх рук і душі – малюнки на склі, які створили, перебуваючи у лікарні і які зайняли тепер своє почесне місце у коледжі.