Вітання Галині Сергіївні Перев'язко із 55-річчям

Спеціальність товарознавця продовольчих і непродовольчих товарів Галина Сергіївна Перев'язко одержала спочатку у Житомирському кооперативному технікумі, затим удосконалювала у Львівському торгово-економічному інституті.

Свою трудову діяльність розпочала з посади експедитора Барашівського споживчого товариства Ємільчинської райспоживспілки. Далі працювала за фахом, завторгом, затим – оргінструктором. Після реорганізації структури споживчого товариства Галина Сергіївна Перев'язко суміщає посади інструктора з кадрової, оргмасової та економічної роботи, до того ж понад двадцять років вона незмінний голова профкому. Спілчани довіряють Галині Сергіївні свої долі бо знають, що для неї чужої біди не буває, у будь-який час вона готова першою прийти на допомогу, порадити і розрадити у скрутну хвилину.

З нагоди ювілею та за багаторічну сумлінну працю і особистий внесок у розвиток споживчої кооперації Галину Сергіївну Перев'язко нагороджено Почесною Грамотою Спілки споживчих товариств області та обкому профспілки працівників системи.

Вітання трудового колективу ювілярці – теплі і щирі, а побажання – щонайкращі:

Хай прибува здоров'я з лугу, з поля
І хай частіше усміхається їй доля.