Олені Романівні Розе – 50!

Cповнена молодечого завзяття, ентузіазму, душевного неспокою зустрічає і відзначає свій півсторічний ювілей Олена Романівна Розе.

Після закінчення Львівського торгово-економічного інституту Олена Романівна повернулася на малу свою батьківщину і розпочала трудову діяльність в Олевській райспоживспілці на посаді товарознавця. Затим працювала заступником голови правління з питань торгівлі, а з березня 2002 року Олена Романівна – директор підприємства райспоживспілки «Кооперативний ринок».

Висококваліфікований спеціаліст, умілий організатор, принциповий, ініціативний керівник – такою знають і шанують Олену Романівну у трудовому колективі, у районі та й в області. Свідченням цьому є те, що вона обиралась членом Ради облспоживспілки, є членом Ради та правління райспоживспілки і райкому профспілки працівників системи.

За багаторічну і сумлінну працю, особистий внесок у розвиток споживчої кооперації та з нагоди 50-річного ювілею Олену Романівну Розе нагороджено Почесною грамотою Всеукраїнської Спілки споживчих товариств та ЦК профспілки працівників споживчої кооперації.
Свої вітання шле ювілярці правління райспоживспілки та кооператори району і області.

Побажання:
Щастя і достатку,
Ясного неба і тепла,
В житті лиш злагоди й порядку,
Щоб доля світлою була,
В роботі – успіхів й везіння,
У справах – вічного горіння.