Знай наших!

В обласній держадміністрації відбулося нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу "100 кращих товарів України" 2014 року.

Кращими в області визнано 29 підприємств, які представили 30 видів продукції, робіт і послуг. Перемогу у групі продовольчих товарів здобула продукція підприємства Новоград-Волинської райспоживспілки "Виробничо-комерційна фірма "Смолка" – сік яблучний із цукром неосвітлений.

Вітаючи переможців конкурсу, голова облдержадміністрації Сергій Машковський зазначив:
- Товаровиробники прекрасно розуміють, що запорукою їхнього успіху є висока якість продукції та гідна оцінка споживачів.

Голова обласної ради Віталій Француз подякував переможцям за їхню сумлінну, ефективну працю і високу якість виробленої продукції, наголосивши на тому, що їхня робота наближає нас до світових стандартів.

- Це єдиний у державі некомерційний конкурс, однак участь у ньому є почесною, а переможцями визнано дійсно кращих із кращих – додав генеральний директор державного підприємства "Житомирстандартметрологія" Микола Дейсан.

Щодо директора підприємства ВКФ "Смолка" Валерія Войцехівського, то він не без гордості сказав, що трудовий колектив чергову перемогу присвячує своєму професійному святу – Дню працівників харчової промисловості, яке традиційно відзначається в Україні у третю неділю жовтня.

Тож вітання колективу-переможцю подвійне, а побажання – найкраще: так тримати!