Вітання

Дві третини із прожитих літ Лідія Яківна Воробей відпрацювала на підприємстві Овруцької райспоживспілки "Словечанська хлібопекарня". Починала касиром, затим обіймала посаду заступника головного бухгалтера, а останні дванадцять років вона – директор підприємства.

Як керівник – Лідія Яківна розсудлива, врівноважена, виважена, знаюча свою справу, обов’язкова, відповідальна, вимоглива до себе, до колективу в цілому і до кожного працюючого в ньому зокрема, розуміючи, що вироблена підприємством продукція, а це більше трьох десятків найменувань хлібобулочних виробів – була, є і залишається продукцією № 1, бо ж усім відомо, що хліб всьому голова.

 За багаторічну сумлінну працю і особистий внесок у розвиток споживчої кооперації області та з нагоди 60-річчя від дня народження, Лідію Яківну Воробей нагороджено Почесною грамотою правління Спілки споживчих товариств області та обкому профспілки працівників споживчої кооперації.

Вітаючи ювілярку із червоним листком особистого календаря правління райспоживспілки, трудовий колектив хлібопекарні та кооператори Овруччини бажають їй доброго здоров'я, родинного тепла і благополуччя, миру на землі, хліба на столі, весни в душі і доброти серця.

Щоб обминали болі й тривоги,
Щоб довгою була життєва дорога,
Щоб квіти добра її щедро встеляли,
А руки, що пахнуть хлібом – втоми не знали.