ВІТАННЯ

На фініші нинішньої весни стартує у свою життєву осінь ветеран споживчої кооперації Валентина Йосипівна Оринчак, залишаючись при цьому молодою душею, сповненою енергії, завзяття, творчого неспокою і бажання бути потрібною і жити для добра.

Із 37-ми років загального трудового стажу – 22 Валентина Йосипівна присвятила праці у споживчій кооперації. Теоретичні знання здобула у Житомирському кооперативному технікумі, а затим, без відриву від основної роботи – у Полтавському кооперативному інституті.

Працюючи в основному на організаційно-кооперативній роботі, Валентина Йосипівна сприяла розвитку демократичних основ діяльності споживчої кооперації, удосконаленню її організаційної структури, додержанню кооперативних статутів, підвищенню зацікавленості членів споживчих товариств у поліпшенні діяльності кооперативних суб’єктів господарювання, забезпеченню статутних прав і обов’язків пайовиків.

Грамотність, відповідальність, почуття високого обов’язку і особистої причетності за доручену ділянку роботи помножені на доброзичливість, щирість, толерантність забезпечили Валентині Йосипівні беззаперечний авторитет, шану і повагу як у колег по роботі, так і у кооператорів області.

Правління Спілки споживчих товариств щиросердно вітає Валентину Йосипівну Оринчак із 60-річним ювілеєм, бажає міцного здоров’я, родинного тепла і благополуччя, радості і добра. Щоб ніколи-ніколи не заростала для неї стежина до другої домівки – домівки кооперативної.