Заслужені нагороди

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток споживчої кооперації України та з нагоди ювілейних дат нагороджено:



Почесною трудовою відзнакою “Знак Пошани” Центральної спілки споживчих товариств України (Укоопспілки) —

Ганну Вікторівну Бондар, директора підприємства облспоживспілки “Будгоспторг”.
Понад три з половиною десятки років Ганна Вікторівна працює у споживчій кооперації.
Вимоглива і принципова, відповідальна і обов'язкова, водночас доброзичлива, щира, проста і доступна у взаємовідносинах із колегами — ось далеко не повний перелік рис, які забезпечили їй шану, повагу та беззаперечний авторитет, як у своєму трудовому колективі, так і в кооператорів області. Завдяки професійному, грамотному, досконало знаючому справу і вмінню працювати з людьми керівнику, підприємство “Будгоспторг” добивається вагомих здобутків та стабільно рентабельних результатів своєї діяльності, постійно оновлює матеріально-технічну базу, створює належні умови праці та відпочинку для членів свого колективу.

Почесною грамотою Центральної спілки споживчих товариств України та ЦК профспілки працівників споживчої кооперації України —

Ольгу Іванівну Сороку, голову правління Олевської райспоживспілки.
Після закінчення Житомирського     кооперативного технікуму, затим — Львівського
торгово-економічного інституту Ольга Іванівна більше трьох з половиною десятків років працює у споживчій кооперації району, майже половину з них — на посаді голови правління.
Здібний, вмілий, мудрий і далекоглядний керівник, висококваліфікований фахівець, добра, щира людина — все це допомагає їй згуртувати навколо себе колектив і спрямувати його і власні зусилля на успішне виконання поставлених завдань, на забезпечення високоефективної господарсько-фінансової беззбиткової роботи усіх своїх структурних підрозділів, на приведення торговельної мережі до конкурентоспроможного стану.
Ольга Іванівна — депутат Олевської районної ради, член ради Спілки споживчих товариств області, обкому профспілки працівників споживчої кооперації, обиралася делегатом XIX з'їзду споживчої кооперації України, членом ради Укоопспілки дев'ятнадцятого скликання. За вагомі здобутки у праці неодноразово нагороджувалася Почесними грамотами правління облспоживспілки та президії обкому профспілки працівників системи. Найвищою відзнакою праці Ольги Іванівни Сороки є почесна трудова відзнака — “Знак Пошани” Центральної спілки споживчих товариств України, якої вона удостоїлася у 2002 році.

Відзначено Подякою правління Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств (Укоопспілки) —  

Тетяну Володимирівну Кузнєцову, заступника начальника управління з питань заготівельної, виробничої діяльності, інвестицій та охорони праці Спілки споживчих товариств області.
Свою трудову діяльність у споживчій кооперації Тетяна Володимирівна розпочала рівно тридцять років тому на посаді інструктора Коростенської райспоживспілки. Затим працювала юрисконсультом, згодом — завідуючою виробництвом комбінату громадського харчування, пізніше — головою правління Ушомирського споживчого товариства, а з квітня 1996 року — вона фахівець апарату управління облспоживспілки.
Тетяна Володимирівна вміло і грамотно координує роботу щодо розвитку і удосконалення кооперативної промисловості та заготівель, сприяє розширенню асортименту хлібобулочних виробів, покращенню їх якості, надає методичну, консультативну і практичну допомогу кооперативним організаціям та підприємствам області у питаннях впровадження прогресивних технологій та передового досвіду.
Організаторські здібності, високе почуття відповідальності, активна життєва позиція, вміння знайти вихід із, здавалося б, безвихідного становища, забезпечили Тетяні Володимирівні шану і повагу як у колег по роботі так і у кооператорів системи.