Кооператори вшанували ветерана праці

Кооператори Лугинського району на чолі з головою правління райспоживтовариства Михайлом Івановичем Рябчуком привітали із 80-річним ювілеєм свого колишнього керівника, колегу по роботі Тамару Яківну Кучер, заодно вшанувавши її 55-річний трудовий стаж у споживчій кооперації.

У березні 1956 року їй виписали дві книжки – трудову і пайову. Починала секретарем-друкаркою, затим працювала бухгалтером, далі – заступником голови правління з кадрів, пізніше – з торгівлі, а з 1972-го по 1988 рік Тамара Яківна очолювала правління Лугинського райспоживтовариства. За роки її головування кооператори району з усіх фінансово-господарських показників були у числі кращих. Уже перебудучи на пенсії, маючи багатий професійний і життєвий досвід, Тамара Яківна охоче ділилася ним із учнями Кремненського міжміського навчально-виробничого комбінату, який готував продавців для споживчої кооперації, працюючи в ньому майстром виробничого навчання.
За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток споживчої кооперації Тамару Яківну Кучер нагороджено орденом "Дружби народів" і почесним знаком "Відмінник споживчої кооперації".

А з нагоди 80-річчя, зі словами щирих вітань, добрих побажань, з букетами квітів, ювілярці вручили Почесні грамоти правління Спілки споживчих товариств області і обкому профспілки працівників системи, правління райспоживтовариства, ради ветеранів району та традиційні святкові конверти.