Семінар-тренінг

Враховуючи пропозиції керівників підприємств і організацій системи щодо необхідності набуття та удосконалення практичних знань і досвіду фахівцями кооперативних суб’єктів господарювання у сфері комп’ютерних технологій, правління спілки споживчих товариств області провело трьохденний семінар-тренінг.

Базою для проведення заходу було обрано кооперативний коледж бізнесу і права, який має належну матеріально-технічну базу та висококваліфікованих спеціалістів-викладачів.
Практичні заняття проводились у комп’ютерних класах, де кожен учасник семінару-тренінгу, а ними були голови правлінь райспоживспілок, райспоживтовариств та сільських споживчих товариств, мав окремий комп’ютер.

Головними темами занять були: робота з текстовим редактором Word; робота і пошук інформації у мережі Інтернет та робота з електронною поштою і зі Skype.

Практичні заняття проводили викладачі циклової комісії комп’ютерної техніки та програмування Тетяна Йосипівна Замахаєва, Марина Сергіївна Граф, Тетяна Олександрівна Котова, Максим Валерійович Пашкевич та головний програміст групи комп’ютерного забезпечення споживспілки Сергій Павлович Кобилко.

На завершення семінару-тренінгу його учасники, а всіх їх було майже 50 кооператорів, одержавши вичерпні відповіді на всі свої запитання, висловили впевненість у тому, що набуті знання значно допоможуть їм при редагуванні та форматуванні текстів, різного роду таблиць, при оформленні ділової документації, при роботі з поштовою скринькою тощо.