Вітання Ганні Валентинівні Мороз із 60-річчям

Трудову діяльність у споживчій кооперації Ганна Валентинівна розпочала у 1974 році молодшим продавцем універмагу «Ювілейний» Коростишівської райспоживспілки.

У 1982 році, після закінчення Львівського торгово-економічного інституту Ганна Валентинівна перейшла в апарат облспоживспілки, де обіймала посади економіста відділу статистики, начальника цього ж відділу, старшого економіста планово-економічного відділу, начальника відділу. Останні півтора десятка літ Ганна Валентинівна працювала провідним інспектором з кадрів відділу організаційно-кооперативної роботи і кадрів.

Яку б посаду не обіймала Ганна Валентинівна, всюди вирізнялася почуттям високого обов’язку і відповідальності за доручену ділянку роботи, дисциплінованістю, комунікабельністю, щирістю, доброзичливістю у відношенні до людей.

Одержавши право на залужений відпочинок, Ганна Валентинівна не залишила свій колектив.
Правління облспоживспілки, колеги по роботі та кооператори області щиросердно вітають вас, Ганно Валентинівно із 60-річним ювілеєм! Хай ваша життєва осінь буде мирною, благополучною, сонячною, зігрітою любов’ю, шаною і повагою дорогих і рідних вам людей.

Ще небо хмарами не вкрито,
Ще так прозоро сяють роси,
Іще по ліву руку – літо,
А вже по праву руку – осінь.
Ще очі блиску не позбулись,
Ще серце жити не стомилось,
Іще по ліву руку – юність,
А вже по праву руку – зрілість.
А час летить нестримно далі,
Й душа немов би молодіє,
По ліву руку – всі печалі,
По праву руку – всі надії.
Життя не зміряти літами,
А щастя – то важка наука.
Хай буде радість завжди з Вами,
По ліву і по праву руку!