Знай наших

Почесним знаком Федерації профспілок України "За розвиток соціального партнерства" нагороджено Володимира Петровича Пащенка, директора підприємства облспоживспілки "Малинський кооперативний ринок".

Володимир Петрович – сильний і грамотний керівник, вимогливий до себе і своїх підлеглих, принциповий і далекоглядний, відповідальний та доброзичливий. За дванадцять років керівництва ринком повністю провів модернізацію та технічне переоснащення його матеріально-технічної бази. Лише за останні три роки на підприємстві введено в дію павільйони – "Молочний", "М'ясний, "Рибний" та "Овочевий", які докорінно змінили обличчя ринку, надавши йому вигляд сучасного торговельного центру.

Як, керівник, Пащенко плідно співпрацює із первинною профспілковою організацією, сприяє здійсненню нею функцій щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих.
 
 У 2012 році первинна профорганізація ринку зайняла перше місце у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращу профспілкову організацію, а у 2013-ому – отримала диплом Федерації профспілок України в огляді-конкурсі "На кращий колективний договір у сфері споживчої кооперації".

Три останні роки підприємство стає переможцем регіонального туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків". А Всеукраїнський журнал "Быть лидером" визнав Володимира Петровича Пащенка лідером-керівником у своїй сфері за 2012 рік.
За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток споживчої кооперації України та з нагоди 92-ої річниці Міжнародного дня кооперації Володимир Петрович удостоївся почесної трудової відзнаки "Знак Пошани" Центральної спілки споживчих товариств України (Укоопспілки).



Нагрудним знаком Федерації профспілок України нагороджено Валентина Васильовича Григоренка, директора підприємства облспоживспілки "Новоград-Волинський кооперативний ринок "Урожай".

Тридцять років очолює Валентин Васильович ринок. І весь цей час, у своїй щоденній праці активно впроваджує передові методи господарювання і надання ринкових послуг жителям міста і району. Багато зусиль докладає до зміцнення матеріально-технічної бази підприємства, поліпшення умов праці і захисту соціально-економічних прав та інтересів працівників ринку. Разом із профкомом активно сприяє їхньому оздоровленню та оздоровленню їхніх родин. Лише у минулому році оздоровлено 28 працівників ринку, а це 70 відсотків від загальної чисельності.

Директор ринку успішно співпрацює з місцевими органами влади, надає, при потребі, благодійну допомогу тим, хто її потребує. Саме за цю діяльність, у 1999 році Григоренко був нагороджений орденом "Святого князя Володимира", а у 2010-ому – Почесною трудовою відзнакою "Знак Пошани" Центральної спілки споживчих товариств України. (Укоопспілки).