Вітання

Павло Феліксович Беляк розпочав свою трудову діяльність у 1972 році, після закінчення Житомирського кооперативного технікуму, товарознавцем Червоноармійського районного споживчого товариства. Досвіду роботи та життєвої мудрості набирався, обіймаючи посади комірника складу-холодильника, завідуючого складом готової продукції райзаготконтори, затим – її директора, заступника голови правління Новоград-Волинської райспоживспілки, директора міськкоопторгу.

За цей час Павло Феліксович без відриву від основної роботи закінчив Львівський торгово-економічний інститут. У 1998 році його обрали головою правління Новоград-Волинського міського споживчого товариства, яке здійснює роздрібну торгівлю у трьох населених пунктах району і у самому місті через сім підприємств торгової мережі.

За час свого головування Павло Феліксович створив при споживчому товаристві продовольчий гурт, усю торгову мережу привів до конкурентоспроможного стану. Як керівник – грамотний, досвідчений, принциповий та вимогливий, як людина – доброзичливий, щирий, доступний у спілкуванні, уболіває як за колектив у цілому так і за долю кожного працюючого в ньому зокрема, чим і заслужив шану, повагу та беззаперечний авторитет в очолюваному колективі.

Правління споживспілки та президія обкому профспілки працівників споживчої кооперації тепло і щиро вітають Вас, Павле Феліксовичу з особистим святом – 60-річчям від дня народження. Миру, здоров'я, достатку і любові Вам ще на багато-багато років. У зеніті календарного літа Ваші літа повернули на осінь. Нехай вона буде у Вас теплою, сонячною – воістину золотою!