Вітання

Після закінчення Львівського кооперативного технікуму, затим - Київського торгово-економічного інституту Ганна Іванівна Киюта рівно чотири десятки років відпрацювала у сфері громадського харчування споживчої кооперації області. Починала кухарем ресторану "Полісся", після чого три десятки років очолювала відділ громадського харчування в апараті облспоживспілки.

З перших днів аварії на Чорнобильській АЕС Ганна Іванівна перебувала у радіоактивній зоні, координуючи роботу кооператорів області, які забезпечували безперебійне харчування учасників ліквідації аварії.

За час роботи Ганна Іванівна Киюта зарекомендувала себе компетентним, висококваліфікованим спеціалістом, досвідченим, принциповим, енергійним, вимогливим до себе і до своїх підлеглих керівником, вмілим організатором виробничого процесу. Її багаторічна сумлінна праця неодноразово відзначалася правлінням Укоопспілки та облспоживспілки, ЦК і обкому профспілки працівників системи.

Уже 12 років Ганна Іванівна на заслуженому відпочинку та зв'язків із рідним колективом, який її і досі шанує, поважає і пам’ятає, не пориває.

Правління Спілки споживчих товариств області та всі колишні колеги і друзі щиро вітають Ганну Іванівну Киюту із 70-річним ювілеєм від дня народження, бажають здоров'я, активного довголіття, сімейного затишку та родинного тепла і благополуччя.

Щоб доля дарувала мир і спокій
Ще не один десяток років.