Вітання

Людмила Василівна Беседовська народилася у селищі Народичі. Після закінчення Національної юридичної академії у 2000 році розпочала свою трудові діяльність у юридичному відділі Житомирської облспоживспілки на посаді провідного юрисконсульта.

Сьогодні Людмила Василівна – головний юрисконсульт. Вона сприяє забезпеченню додержання законності у господарській діяльності підприємств, організацій і установ Спілки споживчих товариств області та збереженню кооперативної власності через правові засоби, виконанню зобов’язань за договорами, захищає їхні права та законні інтереси, а також працівників системи у судах, правоохоронних та інших органах, надає правові консультації з питань трудового та податкового законодавства, правомірності застосування штрафних санкцій органами державної податкової служби, іншими контролюючими органами.

Людмила Василівна наділена прекрасними рисами характеру – вона вольова, принципова, доброзичлива, щира, має організаторські здібності, що забезпечує їй успішну співпрацю із профспілковим комітетом апарату Спілки.

Правління Спілки споживчих товариств області, колеги та друзі щиро здоровлять Людмилу Василівну із 40-річним ювілеєм, бажають їй успіхів у праці, радості в житті, сімейно-родинного тепла, злагоди і благополуччя. А ще:

Хай прибува здоров'я з лугу, з поля,
Не одцвіта хай сонячна пора,
Із щедрих пригорщ хай прихильна доля
Багато сипле щастя і добра!