Вітання

Тетяна Миколаївна Дрозд розпочала свою трудову діяльність у 1984 році, після закінчення Житомирського кооперативного технікуму, на посаді товарознавця Народицького сільського споживчого товариства.

У 2005 році кооператори району обрали її головою правління споживчого товариства “Відлуння”. Як компетентний фахівець, висококваліфікований, досвідчений керівник, Тетяна Миколаївна спрямовує свої зусилля та зусилля колективу на підвищення ролі споживчої кооперації в районі, сприяє її іміджу, дбає про наповнення споживчого ринку продовольчими і непродовольчими товарами, повне забезпечення ними сільського населення, постійно працює над використанням сучасних форм торгівлі, оновленням асортименту та розширенням послуг для населення, над зміцненням матеріально-технічної бази, впроваджуючи прогресивні технології, що забезпечує конкурентоспроможність мережі, прибуткову роботу.

З-поміж численних відзнак праці Тетяни Миколаївни Дрозд – Почесні грамоти правлінь Укоопспілки та облспоживспілки.

Свій особистий 50-річний ювілей Тетяна Миколаївна зустрічає і відзначає сповнена бажання внести якомога вагоміший вклад у розквіт споживчої кооперації як свого району так і області в цілому.

Правління Спілки споживчих товариств області та обком профспілки працівників системи вітають ювілярку, бажаючи їй і на другу половину віку здоров'я, добра, радості, нових успіхів у праці та здійснення усіх мрій і сподівань.
                                          
50 – не привід для печалі,
50 – це пора золота,
Хай до сотні, а затим і далі
Йдуть не оглядаючись літа.