Вітання

 Руслан Семенович Баранюк – уродженець Вінничини. Та після закінчення Львівського торгово-економічного інституту і служби в Армії рідною для нього стала мальовнича Житомирщина.

З 1977 року працює Руслан Семенович в облспоживспілці. Починав заступником головного бухгалтера центральної бухгалтерії, а останні понад чверть віку – він голова ревізійної комісії.

Грамотний, енергійний, ініціативний, поміркований, наполегливий і обов’язковий у виконанні своїх службових завдань та доведенні до завершення важливих, нехай навіть і надзвичайно складних справ, заради дотримання норм діючого законодавства і викорінення різного роду порушень, зловживань та інших негативних явищ.

Впродовж шести скликань Руслан Семенович обирався членом ревізійної комісії Укоопспілки та Укркоопспілки.

За багаторічну сумлінну  працю з поміж інших нагород має почесну трудову відзнаку «Знак Пошани» Центральної спілки споживчих товариств України (Укоопспілки).  А цьогоріч, з нагоди 60-річного ювілею, який прийшовся на свято Першотравня, Руслана Семеновича Баранюка нагороджено Почесними грамотами Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств та ЦК профспілки працівників споживчої кооперації України і правління та комітету профспілки облспоживспілки.

Вітаючи Вас, Руслане Семеновичу, з подвійним святом, бажаємо передусім миру, здоров’я, радості і добра, а в постійні супутниці – Віру, Надію, Любов і її Величність – Удачу!

Правління Спілки споживчих товариств області
та обком профспілки працівників споживчої кооперації