Вітання

Правління Спілки споживчих товариств області на чолі із Степаном Максимовичем Григор’євим щиросердно вітають із 60-річним ювілеєм голову правління Червоноармійського райспоживтовариства Валерія Шукліна.

Влітку 1980 року з дипломом Київського технологічного інституту харчової промисловості Валерій Анатолійович прибув за направленням у кооперативну організацію району, де його призначили спочатку директором хлібозаводу, а невдовзі кооператори обрали молодого спеціаліста головою правління райспоживспілки. Енергійний, завзятий, грамотний, обов’язковий, відповідальний, життєрадісний – таким Валерій Анатолійович був навесні свого віку, таким підійшов і до своєї життєвої осені.

Багаторічна сумлінна праця ювіляра відзначена найвищою Почесною трудовою нагородою «Знак Пошани» Укоопспілки, численними Почесними грамотами і Грамотами вищестоящих організацій. Він неодноразово обирався делегатом з’їздів Укоопспілки, є членом Рад Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств і Споживспілки області, членом правління Споживспілки. Та найвищою відзнакою праці керівника Шукліна є шана і повага кооператорів району і області та його беззаперечний авторитет.

Оскільки роки не залишили свій слід на молодості душі Валерія Анатолійовича, то побажання було таким: Вельмишановний ювіляре! Здоров’я Вам нівроку до сотого року, а спокій Вам хай ще і не сниться!