У новий рік – у всьому новому


Цю давню і добру традицію колектив підприємства Коростенської райспоживспілки «Комбінат громадського харчування» цьогоріч вирішив поширити і на деякі свої об’єкти, осучаснивши їх інтер’єри і екстер’єри, чим і посприяти Новорічно-Різдвяному настрою своїх постійних відвідувачів та гостей.

  • Оскільки кафе «Юність» знаходиться у селі Бехи поблизу автостради державного значення, яка веде на Білорусь, з його оновлення ми і розпочали, - повідала директор підприємства Анна Федорівна Ущапівська. – Окрім дріб’язкових ремонтних робіт тут ми замінили вікна, встановили кондиціонер, повністю оновили фасад та рекламну вивіску згідно кооперативного бреду.
Щодо оновлення інтер’єру, то довелося враховувати смаки і уподобання, як мовиться, і дорослих, і малих, адже у кафе, яке може одночасно прийняти 60, а при потребі і більше людей, харчуються учні місцевої школи. Ми маємо великий стаж і досвід цієї важливої і почесної роботи, довіреної нам і батьками, і територіальною громадою. Та це не зменшує у нас почуття відповідальності і обов’язку, бо ж мова йде про здоров’я дітей. До речі, окрім різноманітності, калорійності і насичення вітамінами страв, ми турбуємося ще й про комфорт, щоб разом із харчуванням діти одержували і естетичне виховання. Водночас не забуваємо і про дорослих, яких ми обслуговуємо у вихідні дні, вечірні години та шкільні канікули.
Після ремонтно-оновлювальних робіт, у які ми інвестували чверть мільйона власних коштів, нова, вражаюча, яскраво освітлена вивіска стала приваблювати все більше і більше проїжджих і прохожих. Свідченням цьому є і той факт, що уже за перший місяць роботи кафе, після його осучаснення, товарооборот у ньому зріс на чверть.
Певна, що у Новорічно-Різдвяні канікули і свята цей показник щонайменше – подвоїться, бо уже сьогодні маємо чималий список бажаючих провести у нас старий, зустріти Новий рік та відзначити усі його подальші свята.