Вітаємо з Днем народження

ВІТАЄМО
Василя Володимировича Баранівського – першого заступника голови правління Житомирської облспоживспілки з ювілейним днем народження, який він відзначає 14 червня.

Маючи "за плечима" Житомирський кооперативний технікум і Львівський торгово-економічний інститут, Василь Володимирович пройшов кооперативною стежиною шлях від експедитора Покалівського споживчого товариства Овруцької райспоживспілки до першого заступника голови правління Житомирської облспоживспілки, на що потребувалося йому чверть віку. А набиратися і збагачувати досвід практичної роботи, мудрість, компетентність та далекоглядність керівника довелося при цьому на семи посадах. Останню з них обіймає уже майже півтора десятка років. Опікуючись роботою галузей торгівлі, ресторанного господарства і кооперативних ринків, він сприяє нарощуванню обсягів їх діяльності, підвищенню ефективності господарювання, зміцненню фінансового стану, що значною мірою забезпечує прибуткову роботу споживчої кооперації області.

Василь Володимирович основну роботу успішно поєднує з громадською, він – голова обкому галузевої профспілки.

За вагомі трудові здобутки, особистий внесок у розвиток споживчої кооперації та громадянську зрілість Василь Баранівський нагороджений Почесною відзнакою Центральної спілки споживчих товариств України "Знак Пошани", численними почесними грамотами, нагрудним знаком "Профспілкова відзнака".

Шановний Василю Володимировичу! Щиро вітаємо Вас із ювілеєм, бажаємо всього найкращого, а головне – найпотрібнішого і найдефіцитнішого, як для успішної праці так і для радісного життя – це здоров'я.

І пам’ятайте:       Ще небо хмарами не вкрито,
Ще так прозоро сяють роси,
Іще по ліву руку – літо,
А вже по праву руку – осінь.
Ще очі блиску не позбулись,
Ще серце жити не стомилось,
Іще по ліву руку – юність,
А вже по праву руку – зрілість.
А час летить незримо далі
Й душа немовби молодіє,
По ліву руку – всі печалі,
По праву руку – всі надії.
Життя не зміряти літами,
А щастя – то важка наука,
Хай радість завжди буде з Вами
По ліву і по праву руку!

З повагою
Правління Споживспілки та
кооператори області.

З величезною приємністю, тепло і щиро вітаємо з особистим ювілеєм нашого земляка, уродженця Ємільчинського району, голову правління спілки споживчих товариств області Степана Максимовича Григор'єва.

Буваючи у службових відрядженнях чи у приватних поїздках на малій своїй батьківщині, у селі Андрієвичі, Степан Максимович завжди навідується не лише до правління райспоживспілки, а й при нагоді – до правлінь сільських споживчих товариств та до наших кооперативних крамничок, аби, як мовиться, на власні очі побачити що, де і як.

Степан Максимович своїми вагомими здобутками у праці та активною життєвою позицією прославив не лише свій рідний район, а й всю нашу область. Його ім'я червоними літерами занесено до списку кращих людей Ємільчинщини.

Ми пишаємося своїм земляком і дякуємо долі за щастя торувати спільну кооперативну стежину під його мудрим керівництвом.

Шановний Степане Максимовичу, з нагоди Вашого ювілею прийміть наші сонячні вітання і щонайкращі побажання:
                               
                                 Хай доля шле Вам і добро, і щастя,
                                 Міцне здоров'я, море благ земних,
                                 А щедрі дні, мов рушники квітчасті,
                                 До сотні літ хай стеляться до ніг.

                                                                      Із глибокою повагою земляки-кооператори з Ємільчинського району