"Честь і слава Житомирщини"

Саме такої нагороди – відзнаки Житомирської обласної ради, за визначні особисті заслуги у сприянні соціально-економічному і культурному розвитку області, високі досягнення в професійній діяльності, вагомий внесок у створення матеріальних, культурних і духовних цінностей, плідну громадську діяльність та з нагоди ювілейної дати від дня народження - удостоївся голова правління обласної спілки споживчих товариств Степан Григор'єв.

Вручаючи відзнаку, голова обласної ради Володимир Васильович Ширма привітав Степана Максимовича, побажав йому ще вагоміших успіхів у розбудові споживчої кооперації області та висловив впевненість  у подальшій співпраці і  сприянні обласної ради в успішному вирішенні кооператорами області соціально-економічних питань.

По закінченню урочистої церемонії я поцікавилася у Степана Максимовича з якими почуттями прийняв він відзнаку своєї праці.

- Чергову нагороду, як і всі попередні, а їх у мене за сорок  років праці у споживчій кооперації уже немало , до того ж  різних рівнів, від Грамоти правління облспоживспілки до президентських – з гордістю мовив Степан Максимович - і прийняв я , і сприйняв як аванс, який потрібно відпрацьовувати, і відпрацьовувати неабияк, а ще з вагомішими здобутками. Бо кожна нагорода – це передусім переможний фініш і водночас надійний фундамент для успішного старту. Отож, старт взято і відставати не в моїх правилах!

На знімках:
- голова обласної ради Володимир Ширма
вручає відзнаку "Честь і слава Житомирщини"
голові правління Споживспілки Степану Григор'єву;
- відзнака Житомирської обласної ради
"Честь і слава Житомирщини".