Договори на поставку товарів укладено

 З метою нарощування обсягів товарообороту, активізації та удосконалення торгівлі непродовольчими товарами, правління Споживспілки провело внутрісистемний ярмарок з укладання угод на постачання товарів будівельно-господарського призначення у 2016 році підприємством облспоживспілки "Будгоспторг" кооперативним організаціям та підприємствам області. У ньому взяли участь заступники голів правлінь райспоживспілок, райспоживтовариств та голови правлінь споживчих товариств.

Ще по дорозі до місця проведення ярмарку, а ним було обрано Ушомирське споживче товариство Коростенської райспоживспілки, перший заступник голови правління Споживспілки Василь Баранівський, начальник відділу комерційної діяльності і маркетингу Наталія Яфарова та директор підприємства облспоживспілки "Будгоспторг" Ганна Бондар відвідали кілька магазинів, де поцікавилися наявністю, попитом та реалізацією непродовольчих товарів. З цією ж метою учасники зібрання оглянули і кооперативний проммаркет в Ушомирі.


Відкриваючи пленарне засідання ярмарку, Василь Володимирович підсумував діяльність галузі торгівлі за 2015 рік в цілому і непродовольчими товарами зокрема.

- Якщо кілька років тому питома вага товарообороту непродовольчих товарів складала 15 відсотків, - наголосив виступаючий, - то у минулому році цей показник склав на третину менше, що і спонукало нас зібратися сьогодні, обмінятися думками, вислухати і прийняти до уваги слушні, ділові, раціональні, а головне – взаємовигідні пропозиції.

Аби дати непродовольчим товарам зелене світло від виробника до покупця, учасників ярмарку до тіснішої співпраці із підприємством облспоживспілки "Будгоспторг" закликала його директор Ганна Бондар.


- Сьогодні правління Споживспілки ставить перед нашим підприємством завдання забезпечити роздрібну мережу товарами номенклатури нашої бази, а це – в основному будівельного і господарського призначення, - зазначила Ганна Вікторівна. – Всім нам відомо, що будівельна група у весняно-літньо-осінній період користується надзвичайно великим попитом і має високу рентабельність. До того ж, у вас є практика і досвід завозити їх, якщо у великій кількості - то за попередніми замовленнями. Та й умови наші, вважаю прийнятні: націнка мінімальна, відстрочка платежів за будівельну групу 30 днів, за господарську – 45, а нереалізований товар ми забираємо.

Після обміну думками, внесення пропозицій, запитань і відповідей на них учасники ярмарку уклали угоди на постачання їхнім організаціям непродовольчих товарів.