Вітання Тетяні Костянтинівні Марчук із 55-річчям!

У 1979 році, після закінчення Житомирського кооперативного технікуму, Тетяна Костянтинівна Марчук розпочала свою трудову діяльність в апараті облспоживспілки на посаді товарознавця. Без відриву від основної роботи закінчила Полтавський кооперативний інститут.

Останні майже десять років Тетяна Костянтинівна – провідний товарознавець підприємства облспоживспілки "Житомирська універсальна база". 27 магазинів підприємства, з яких чотири маркети, завдяки особистим зусиллям Тетяни Костянтинівни мають широкий асортимент товару, вирізняються високою культурою обслуговування, успішно виконують доведені завдання, і зовнішньо, і внутрішньо відповідають вимогам дня.

За багаторічну успішну працю та з нагоди ювілею Тетяну Костянтинівну нагороджено Почесною грамотою правління Спілки споживчих товариств області.

Колеги по роботі, друзі-кооператори, вітаючи Вас, Тетяно Костянтинівно, із двома п’ятірками у Вашому життєвому щоденнику, бажають Вам і надалі відмінних успіхів у всьому, здійснення усіх задумів, мрій і сподівань.

Хай добро Вам сіється!