Вітання Олександру Даниловичу Артишу з нагоди 50-річчя

Після закінчення Львівського торгово-економічного інституту Олександр Артиш розпочав свою трудову діяльність у споживчій кооперації нашої області. Останні двадцять років він очолює підприємство облспоживспілки "Житомирська універсальна база". За час його керівництва підприємство неодноразово посідало призові місця в обласному трудовому суперництві за результатами господарсько-фінансової діяльності.

Сьогодні мережа роздрібних торговельних об’єктів підприємства об’єднує 27 магазинів, у тому числі – чотири сучасні маркети.

Олександр Данилович – як керівник, як людина і як колега – шанований і авторитетний, бо вміє почути і прислухатися до думки кожного, порадити і зарадити, пройнятися чужою бідою як своєю.

Високоефективна багаторічна сумлінна праця Олександра Даниловича відзначена почесною трудовою відзнакою "Знак Пошани" Укоопспілки. А з нагоди піввікового ювілею він удостоївся Почесної Грамоти Укркоопспілки та ЦК профспілки працівників споживчої кооперації.

Правління Спілки споживчих товариств області щиросердечно вітає Вас, Олександре Даниловичу, із золотою серединою Вашого віку, бажаючи подальших успіхів у праці, миру і злагоди Вашому дому, Вашій родині і сім’ї.

Нехай доля до Вас буде прихильною!