Назустріч професійному святу

Переможцем огляду-конкурсу серед ринків споживчої кооперації України за 2013 рік, у номінації ринків обласних центрів, Правління Укоопспілки та Президія Центрального комітету профспілки працівників системи визнали підприємство Житомирської облспоживспілки "Житомирський кооперативний ринок", присудивши йому почесне друге місце.

На рахунку колективу-переможця багато гарних і добрих справ. Тільки за останні три роки підприємство облаштувало на рівні вимог дня і здало в оренду приватним підприємцям  260 торгових місць. Аби покупці за будь-якої погоди почували себе комфортно, 2 тисячі кв. метрів території ринку викладено тротуарною плиткою. Кілька років підряд спостерігається динаміка росту усіх показників господарсько-фінансової діяльності. Минулого року у капітальне будівництво підприємством було вкладено 2 млн. 400 тисяч гривень, 650 тисяч – на поліпшення умов праці і близько півмільйона – на плановий ремонт.
Колектив підприємства постійно працює над розширенням сфери платних послуг, куди входять традиційні: заготівля сільськогосподарської продукції і шкірсировини, вторинної сировини, зокрема, макулатури, прокат інвентаря, камер схову тощо.

На території ринку діють заклади ресторанного господарства, побутових та санітарно-побутових послуг.

Як одне із кращих платників податку області, підприємство неодноразово нагороджувалося Почесними грамотами Житомирської об’єднаної державної податкової інспекції.

- У наших загальних здобутках, - не без гордості у голосі наголосив директор підприємства "Житомирський кооперативний ринок" Василь Павлович Третяк, - вагома частка праці як кожного члена нашого трудового колективу, а він об’єднує 140 працівників, так і наших орендарів-підприємців, їх у нас понад 1100 осіб. До речі, всі вони для нас є не просто орендаторами, а передусім діловими партнерами, наближеними до колективу, оскільки досить часто багато питань із життя і діяльності підприємства ми вирішуємо спільно, так би мовити, за столом переговорів, що і сприяє кінцевим результатам нашої роботи. Адже добрий десяток років ми не здаємо передові позиції у Всеукраїнському змаганні серед кооперативних ринків системи, займаючи то перші, то другі місця.


Чергову перемогу колектив присвячує наступаючому своєму професійному святу – Міжнародному дню кооперації, яке традиційно відзначається у першу суботу липня.