ДВІ ТРЕТИНИ ІЗ ПРОЖИТИХ ЛІТ У СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ

38 років із сорока Ольга Миколаївна Пишняк працює головним бухгалтером на підприємстві облспоживспілки «Коростенське виробничо-торгівельно-заготівельне підприємство».

- Ольга Миколаївна надзвичайно грамотний, відповідальний і обов’язковий фахівець. За весь час роботи не мала жодного нарікання за неякісне виконання своїх службових обов’язків. На посаді головного бухгалтера вона забезпечує дотримання єдиних методологічних правил бухгалтерського обліку, складання і подання в установлені строки фінансової, статистичної і податкової звітності, правильне обчислення і своєчасне перерахування передбачених законодавством податків і зборів. Ретельно контролює використання коштів, фонду оплати праці, дотримання фінансової і касової дисциплін, стягнення у встановлені терміни дебіторської і погашення кредиторської заборгованості, дотримання платіжної дисципліни, - так характеризує свого працівника директор підприємства Микола Михайлов.

А ось начальник управління бухгалтерського обліку та звітності, заступник голови правління Споживспілки та головний бухгалтер Людмила Паскалова додає:

- Кожен звіт Ольги Миколаївни зроблений бездоганно. Це означає, що людина вкладає у свою роботу і знання, і досвід, і ділові якості. Свою правоту вона доказує лише цифрами і фактами. Завдяки її високому фаховому рівню, професіоналізму, своєчасному і глибокому фінансовому аналізу, знанням бухгалтерського обліку підприємство працює прибутково, відсутня заборгованість із виплати заробітної плати.

Днями Ольга Миколаївна відзначила дві знаменні і пам’ятні для неї ювілейні дати. З цієї нагоди до  Почесних грамот і грамот правління облспоживспілки, облдержадміністрації, обласної ради, Подяки Укркоопспілки додався і «Знак Пошани» Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств, який їй було вручено у святково-урочистій обстановці на її честь. І крапку на цьому ставити ще рано. Хочеться сподіватися, що вищі нагороди попереду. Бо осінь лише за вікном.