Вітання Сергію Костянтиновичу Черкасу із 60-річчним ювілеєм!

Свою трудову діяльність у системі споживчої кооперації Сергій Костянтинович розпочав на посаді юрисконсульта Народицької райспоживспілки у 1975 році, після закінчення Чернігівського юридичного коледжу. Без відриву від основної роботи, у 1982-ому році він закінчив юридичний факультет Київського державного університету імені Т.Г.Шевченка за спеціальністю «Правознавство».

В апараті облспоживспілки Сергій Костянтинович із 1996 року. Останні 15 років він очолював юридичний відділ.

Справжній професіонал, вольова, компетентна і доброзичлива людина із організаторськими здібностями, високим почуттям відповідальності, активною життєвою позицією та вмінням знайти вихід із будь-яких складних ситуацій – таким знають Сергія Костянтиновича у всіх кооперативних структурах Спілки споживчих товариств області, за що шанують і поважають. 

23-го жовтня Сергію Костянтиновичу виповнюється 60 років. З цієї нагоди та за багаторічну сумлінну працю його нагородженого Почесними грамотами Укркоопспілки і ЦК профспілки працівників системи та правління і комітету профспілки облспоживспілки, а трудовий колектив привітав свого колегу і з ювілеєм, і з виходом на заслужений відпочинок, висловивши при цьому впевненість, що дорога до другої рідної домівки не заросте для нього ніколи.


З роси та води вам, Сергію Костянтиновичу!