У радіоефір вийшов десятий, ювілейний випуск тематичної передачі "Твої люди, Житомирщино"

У ньому прозвучала розповідь про заступника голови правління Брусилівського райспоживтовариства Спілки споживчих товариств Житомирської області Володимира Хоречка.

Стартувала передача напередодні Міжнародного дня кооперації і перший її випуск ознайомив радіослухачів із структурою споживчої кооперації області, галузями її діяльності, перспективами розвитку та познайомив з її керманичем, незмінним впродовж чверті століття, головою правління облспоживспілки Степаном Максимовичем Григор'євим.

На сторінках передачі прозвучали уже розповіді про ветеранів споживчої кооперації, про кращих із кращих працівників системи, зокрема директорів  підприємств: Коростенської райспоживспілки "Ушомирський хлібозавод" – Ольгу Миколаївну Пархомчук, Любарської райспоживспілки "Кооперативний ринок" – Пімена Павловича Павлова, облспоживспілки "Будгоспторг" – Ганну Вікторівну Бондар, директора Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права – Василя Петровича Кравчука, шеф-кухаря підприємства облспоживспілки "Торговельний комплекс "Ялинка" – Тамару Панфілівну Пономарчук, пайовичку, добре знану і шановану в області, колишню працівницю Черняхівської райспоживспілки, кавалера орденів "Знак Пошани" і "Дружби народів", удостоєну звання "Відмінник споживчої кооперації" – Ніну Андріївну Залізко та інші.

Знайомство у радіоефірі із справжніми професіоналами споживчої кооперації значно сприятиме її іміджу. З цією метою і було започатковано передачу, яка і надалі звучатиме двічі на місяць на хвилі обласного радіо.